CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ O CURSĂ VIRTUALĂ?

Te-ai gândit vreodată câti kilometri ai fi făcut dacă ai fi calculat fiecare drum spre supermarket? Sau fiecare drum spre birou? Ce-ar fi fost dacă primeai și o medalie pentru asta? Genial, nu?

Un nou concept vine în România pentru a valorifica aproape orice activitate fizică pe care o faci, a răsplati fiecare efort pe care îl depui zilnic și pentru a promova într-un mod inedit menținerea unui stil de viață sănătos. Se adresează oricui, de la copii la bunici, de la artiști la antreprenori sau de la campioni la începători, indiferent de locul unde te afli pe glob.

SmartRaces.ro este cel mai nou proiect marca SmartExperience, născut din pasiunea noastră pentru activități inedite, stare de bine și stil de viață activ. SmartRaces.ro apare ca răspuns la nevoia de mișcare și competiție prezentă permanent în viața oamenilor. Conceptul a luat naștere într-o perioadă în care circumstanțele ne-ar fi putut împinge către un stil de viață sedentar, destabilizându-ne din punct de vedere fizic și psihic.

Aici nu există o linie oficială de start, nu există probleme legate de condițiile meteorologice sau locurile de parcare. Smart Races este un concept care permite flexibilitate, susține un stil de viață sănătos, promovează competitivitatea și te recompensează pe măsură.

Ne propunem să contorizăm și convertim fiecare tip de mișcare în kilometri, iar la final de competiție să te răsplătim cu o medalie absolut WOW.

Cum funcționează?

Totul se întâmplă în 3 pași simpli:

  1. Înscrie-te la cursa care ți se potrivește de pe smartraces.ro
  2. Încarcă-ți constant rezultatele în secțiunea ÎNCARCĂ REZULTATE
  3. Pentru finalizarea cursei în timpul stabilit vei primi MEDALIA DE FINISHER

Cursele virtuale permit alergătorilor să-și divizeze distanța în mai multe reprize de mișcare. Dacă alegi o cursă de 42km echivalentă unui marathon, poți finalize această distanță într-o zi, printr-o alergare sau în mai multe zile.

Distanțele au fost gândite pentru oricine și orice nivel de pregătire fizică. Cea mai mică distanță începe de la 5 kilometri și poate ajunge la sute de kilometri. Există și curse care se pot realiza doar echivalând mișcarea din plan vertical: fie că vei urca etajele de la bloc sau un versant de munte. Timpul alocat unei curse începe de la o zi și poate ajunge și la câteva luni, în cazul distanțelor mai dificile.

Cel mai important lucru pe care îl ai de făcut este să îți încarci dovezile pe platforma: printscreen din aplicația telefonului sau de pe smartwatch-ul tău și să nu depășești deadline-ul alocat.

La final, efortul tău va fi recompensat printr-o super Medalie de FINISHER cu un design unicat, ceva fi livrată direct la ușa ta, dacă ai optat pentru acest tip de pachet. De aici rămâne doar să îți faci un #selfie și să încarci poza pe Instagram pentru a-ți inspira prietenii să ți se alăture. 😊

 Care sunt beneficiile unei curse virtuale?

  • Prin cursele virtuale, nu este nevoie să te mai preocupi de trafic, de parcare, de condițiile meteorologice nefavorabile, suprapuneri neprevăzute de program sau accidentări care te-ar putea face să ratezi cursa, ci poți alerga oriunde și oricând.
  • Motivare suplimentară pentru orice antrenament real.
  • Posibilitatea de a-ți planifica weekend-urile după cum dorești.
  • Stabilește-ți propriul ritm! Ai posibilitatea să finalizezi cursa dintr-o dată sau împărțind-o în multiple etape.
  • Variantă ideală pentru a ține copiii captivați și motivația să facă sport.
  • Dezvoltarea spiritului de competiție, având permanent parte de noi provocări și obiective de atins.

Indiferent de motivație, făcând sport vom observa doar beneficii asupra minții si corpului, ne vom forma un stil de viață activ, menținându-ne sănătatea.

Ne vedem la ‘Start’! 😊

Leave a comment