Un partener alături de care ne-am dorit să fim alături în cadrul proiectului SmartRaces este HOSPICE Casa Speranței. Ne dorim să ne implicăm împreună și să facem punte între aceste două lumi prin fiecare pas pe care îl facem, la propriu.

Aleargă și tu pentru HOSPICE Casa Speranței și ajută fundația să ofere, la fel ca în ultimii 28 de ani, servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copiii și adulții care înfruntă un diagnostic incurabil.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate, gratuite, de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 28 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 34.000 de copii și adulți.

Participă la una dintre cursele Black Sea Challenge, Top of Romania Challenge, 5k Puzzle Run, 15k Puzzle Run, 10k Pet Run, 10k Kids sau 15k Kids, și vei ajuta ca aceștia să poată avea o viața normală.

Alege una dintre cursele mai sus menționate (sau mai multe) și astfel vei face parte din viața lor, iar 10% din taxa netă de înscriere va fi donată către partenerii noștri, HOSPICE Casa Speranței.

Fiecare pas va conta pentru ei!

Leave a comment