Intrebari frecvente

Ce înseamnă cursă virtuală?

O cursă virtuală valorifică aproape orice activitate fizică pe care o faci. Poți participa la aceste curse oricând și oriunde te-ai afla în lume! Poți alerga, înota, te poți plimba sau merge cu bicicleta, poți fi pe poteci de munte, pe banda de alergare, la sală, acasă sau chiar la alte curse, iar eforturile tale vor fi răsplătite.

Cursele virtuale au o distanță predefinită (5k, 10k, jumătate de maraton ș.a.m.d.), pe care o poți parcurge dintr-o dată sau o poți împărți în mai multe curse, atât timp cât te vei încadra în timpul alocat.

La finalul cursei, vei primi o minunată medalie, reală sau virtuală, în funcție de pachetul pe care ți l-ai ales, împreună cu Diploma de FINISHER și multe alte surprize.

Cum îmi creez un cont?

Contul tău se va crea automat odată cu înregistrarea la prima cursă.

Cum mă înregistrez la o cursă?

După ce alegi cursa care ți se potrivește și tipul de pachet pe care ți-l dorești, urmează pașii pentru finalizarea comenzii. Dacă ai achiziționat mai multe pachete, pentru mai multe persoane, te rugăm să ne comunici numele persoanelor pe care îți dorești să le înscrii în secțiunea de comentarii la comandă.

Cum procedez dacă vreau să înregistrez mai multe persoane (1-5)?

Dacă ai achiziționat mai multe pachete, pentru mai multe persoane, te rugăm să ne comunici numele persoanelor pe care îți dorești să le înscrii în secțiunea de comentarii la comandă.

Cum înscriu o echipă mai mare?

Te rugăm să ne scrii un e-mail la [email protected] pentru a-ți pregăti un pachet special pentru echipa ta.

Care este diferența dintre pachetul Standard și pachetul Premium?

Dacă alegi pachetul Standard pentru cursa ta, vei primi absolut toate materialele prin e-mail, inclusiv Medalia de Finisher în format virtual.

Dacă alegi pachetul Premium pentru cursa ta, vei primi prin curier Medalia de Finisher, pentru a o păstra în colecția ta de medalii, iar toate celelalte materiale le vei primi prin e-mail.

Unde îmi încarc rezultatele?

În secțiunea ÎNCARCĂ REZULTATE de pe prima pagină.

Aici se pot încărca rezultatele pentru fiecare participant, separat (chiar dacă pachetele au fost achiziționate de pe un singur cont de utilizator).

Trebuie să îmi încarc rezultatele pentru a primi medalia?

Te-ai înscris la o competiție sportivă și este important să ne ții la curent cu rezultatele tale. Pentru acuratețea competiției, te încurajăm să încarci și o captură de ecran cu numărul de pași/contorizarea efortului depus.

Pot merge cu bicicleta/patina/înota/vasli/ skia/ etc?

Poți depune orice fel de mișcare, fiecare activitate putând fi convertită în pași, iar apoi în km, astfel încât orice efort pe care îl depui să fie contorizat și răsplătit.

Mai mult decât atât, te încurajăm să rămâi la curent cu noutățile noastre, pentru a afla despre cursele noi pe care le organizăm pentru tine: curse tematice de înot, ciclism, ski ș.a.m.d.

Ce se întâmplă dacă nu termin cursa în perioada declarată?

Daca nu ai terminat cursa in perioada declarată, nu-i nimic – te-ai antrenat pentru următoarea! Nu îți putem trimite Medalia de Finisher și Diploma de Finisher, din păcate… Vei primi oricum kit-ul (in format electronic) de participant si Diploma de participare (in format electronic). De asemenea, ai sprijinit și o cauză nobilă, prin donația pe care o facem din taxa de participare – îți mulțumim pentru gestul tău!

Trebuie să arăt o dovadă că mi-am terminat cursa?

Pentru acuratețea competiției, te încurajăm să încarci și o captură de ecran cu numărul de pași/contorizarea efortului depus. Captura de ecran este obligatorie doar la cursa Top of Romania si pentru toate optiunile EXTREM si POWER alese

Cine poate participa la o cursă virtuală?

Oricine! Încurajăm mișcarea pentru participanții de toate vârstele și nivelurile de abilități. Cursele virtuale se adresează oricui, de la copii la bunici, de la artiști la antreprenori sau de la campioni la începători.

Există posibilitatea de a dona unei cauze de caritate?

Ne dorim ca la finalul zilei, să simțim cu toții că efortul depus nu a fost doar pentru noi, ci și pentru comunitatea din care facem parte. Prin proiectul SmartRaces susținem asociații non-profit din România precum
Autism Voice și Hospice Casa Speranței.