Aleargă România

Aleargă România!” este un eveniment virtual care oferă participanților atât o motivație suplimentară pentru a rămâne activi în această perioadă în care multe concursuri din lumea reală sunt amânate sau chiar anulate, cât și informații interesante despre localitățile prin care “trec”, în drumul spre Finish.

Participanții își acumulează kilometrii parcurși în viața reală și participă într-o “cursă” virtuală care străbate România pe toată lungimea ei! Un ultra-maraton între cel mai vestic punct al țării (Start de la Triplex Confinium, granița triplă dintre România, Ungaria și Serbia) și punctul cel mai estic (Finish pe plaja Sulina)! Nu ne întâlnim deci la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu și își convertește kilometrii din viața reală, avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre Finish.

Există două opțiuni de distanță: una de 986 km pentru tura dus, și alta de 1972 km pentru tura dus-întors. Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris până joi 31 decembrie 2020 la ora 23:59 cel târziu, primesc statutul de Finisher și catarama personalizată a evenimentului, care poate fi purtată la curea.

Activități eligibile: alergare (afară sau pe bandă) sau mers pe jos (power-walking, hiking); participanții aleg când și unde doresc să facă mișcare (respectând toate regulile impuse de autorități, bine-înțeles!).

Detalii și înscrieri pe site-ul partenerilor noștri.

Leave a comment