Despre noi

SSmartRaces.ro este cel mai nou proiect marca SmartExperience, născut din pasiunea noastră pentru activități inedite, stare de bine și stil de viață activ.

 

MMișcarea și competiția sunt două nevoi permanent prezente în viața oamenilor, la care SmartRaces.ro își propune să răspundă. SmartRaces.ro apare ca răspuns la aceste nevoi, conceptul luând naștere într-o perioadă în care circumstanțele ne-ar fi putut împinge către un stil de viață sedentar, destabilizându-ne din punct de vedere fizic și psihic. Smart Races aduce în Romania conceptul de cursă virtuală, răsplătind mișcarea de orice fel cu o medalie reală!

AAnytime, Anywhere…  Poți participa la aceste curse oricând și oriunde te-ai afla în lume! Poți alerga, înota, te poți plimba sau merge cu bicicleta, poți fi pe poteci de munte, pe banda de alergare, la sală, acasă sau chiar la alte curse, iar eforturile tale vor fi răsplătite.

RRitmul tău propriu te va aduce la finish. Cursele noastre virtuale au o distanță predefinită (5km, 10km, 15km, etc. ), pe care o poți parcurge dintr-o dată sau o poți împărți în mai multe curse, atât timp cât te vei încadra în timpul alocat.

TTu decizi ce fel de cursă ți se potrivește. La finalul acesteia, vei primi o minunată medalie, reală sau virtuală, în funcție de pachetul pe care ți l-ai ales, împreună cu Diploma de FINISHER. Am pregătit pentru tine două mari categorii de curse la care să te înscrii:

Curse Puzzle

Curse virtuale, fără un traseu fix, care se încheie odată cu atingerea obiectivului final: parcurgerea distanței.

Medaliile pe care le vei obține pentru finalizarea acestor curse au un sistem inedit de îmbinare, astfel încât vei putea să îți privești cu mândrie evoluția.

Poți parcurge distanța oriunde și oricând. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a câștiga medaliile este să încarci această dinstanță parcursă în platformă și să te încadrezi în intervalul de timp alocat.

Vezi curse

Curse Tematice

Curse virtuale, a căror distanță echivalează cu parcurgerea unor trasee emblematice precum Transfăgărășanul, Litoralul Românesc al Mării Negre etc.

Medaliile pe care le vei obține pentru finalizarea acestor curse au un design inedit, emblematic, precum traseul în sine.

Poți parcurge distanța oriunde și oricând. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a câștiga medaliile este să încarci această dinstanță parcursă în platformă și să te încadrezi în intervalul de timp alocat.

Vezi curse